Notícies CONFAVC.-  El proper dissabte 16 de desembre a les 18h al Casal d’Entitats Mas Guinardó la CONFAVC desplegarà el taller «Veïnatge Divers» dins de la I Fira d’Economia Solidària i Consum Responsable d’Horta Guinardó que es celebrarà entre el 16 i 17 de desembre.

El taller, a càrrec de la tallerista Fathou Seka, busca sensibilitzar sobre la necessitat de construïr una pertinença comuna entre les diferents comunitats culturals dels barris, un nosaltres en comú. Al mateix temps, es busca sensibilitzar sobre la importància d’enfortir la relació i el treball en xarxa amb associacions de persones migrants.

Per altra banda, la Fira, amb el lema “Aflorant alternaties” vol ser un espai de trobada d’experiències reals i consolidades al districte d’Horta-Guinardó,  que contribueixen dia a dia amb la seva activitat a la transformació econòmica socialment responsable a través del compromís social, la redistribució de la riquesa i el respecte pel medi ambient. Aquesta trobada té l’objectiu de visibilitzar-los, posar-los en valor i facilitar-ne l’enxarxarment. (Programa pdf / Vídeo promocional)