• Notícia CONFAVC

Com funcionarà la T-Mobilitat? Quins són els reptes i les oportunitats d’aquest nou concepte de mobilitat? Per contra: quins són els punts opacs d’aquest nou sistema, gestionat en un 94% per empreses privades?

Davant d’aquest escenari amb punts controvertits, la CONFAVC ha estat convidada, a través del seu president, Jordi Giró, al seminari sindical «Reptes i potencialitats del desplegament de la T-Mobilitat», que tindrà lloc el proper 14 d’octubre entre les 10’40 h i les 14 del matí, a la seu de CCOO de Catalunya: Via Laietana, 16, 1 a planta.

Concretament Giró intervindrà a la taula rodona, agendada a les 12’30h sobre «Reptes i oportunitats de la T-Mobilitat», juntament amb el secretari de Política o Mobilitat de la UGT de Catalunya, Omar Minguillón; el president de l’Associació per la Defensa del Transport Públic, Ricard Riol; i del responsable de sostenibilitat de CCOO, José Manuel Jurado. Anteriorment estan previstes les intervencions de l’anterior secretari d’Infraestructures de la Generalitat, Ricard Font; i del director de l’Autoritat del Transport Metropolità de l’Àrea de Barcelona, Jordi Grau.