Notícia CONFAVC.- Com han incidit en el servei de l’atenció primària les retallades pressupostàries que des del Govern de la Generalitat van aplicar-se a partir del 2011? Quines respostes des del moviment veïnal es van articular com a protesta d’aquesta greu incidència en els barris?

Aquests paràmetres són els que vertebren el Mapa de la Sanitat a Catalunya un web que es presentarà el dia 8 de juny a les 18’30h  a la seu de la CONFAVC, i que comptarà amb les intervencions del periodista Oriol Güell; de l’activista del Fòrum Català d’Atenció Primària, Francesca Zapater, i del responsable de Sanitat de la Junta de la CONFAVC, Albert Torrents.

El projecte del Mapa es va presentar en el marc de la 32a Assemblea de la CONFAVC el passat març a Tarragona despertant molt interès sobretot mediàtic, i està en fase de cerca de finançament per a nodrir-lo i actualitzar-lo de més informació. De moment compta amb el recolzament de dues federacions, la FAVSabadell i la FAV de Santa Coloma de Gramenet, i una Plataforma veïnal de l’Escala de Girona.