Una APP per a donar respostes a les necessitats del veïnat, potenciar els llaços de comunicació entre els barris i les AV, federacions i la CONFAVC, i promocionar serveis d’economia social del moviment veïnal. Amb aquest horitzó serà presentada aquesta APP a la novena edició de la Fira d’Economia Social i Solidària (FESC) que enguany tindrà un format virtual a causa de la pandèmia: d’un cantó,  serà virtual  durant el 23 d’octubre al 22 de novembre a través d’un web interactiu que permetrà un passeig “cibernauta” per les iniciatives de tots els sectors econòmics.

D’aquesta manera cada experiència vertebrades en els eixos de producció, consum, reproductiu, campanyes i mobilitzacions, podrà penjar en el seu apartat fotos de productes i serveis, vídeos de presentació i una secció específica d’ofertes durant la FESC.  Dins d’aquest marc virtual, la CONFAVC exposa a aquest apartat de la web, a més de l’APP, explicacions de projectes rellevants per l’entitat com A-porta, Aula Actual i la cooperativa de loguer accessible Omplim els Buits.

Tant el format com el  lema de la novena edició  “Volem Aire FESC!  apel.la “a obrir la finestra i deixar-vos sacsejar per una sensació de renovació, d’oportunitat i de canvi ecosocial”- segons van explicar en la seva presentació aquest estiu. En aquesta 9ena edició, com a taló  de fons de la Covid-19 com a catalitzador de propostes d’economia social per a fer front a la pandèmia i els seus estralls socials.