Comunicat FAVGram.Des de principi de setembre el moviment veïnal de Santa Coloma, les AV i la FAVGram en col·laboració amb entitats com Santako DIU Prou, SOS Gent Gran i PAHV Gramenet, estem fent reunions cada dijous als nostres barris per informar i conscienciar de les problemàtiques que tenim amb els tancaments de sucursals bancàries i de el preu de la factura elèctrica i de el sistema actual de les elèctriques.

A cada dia que passa el preu de l’Mega W / hora aconsegueix arribar a màxims històrics, les companyies elèctriques no deixen de guanyar quantitats abusives, des del govern central s’ha fet algun moviment per intentar frenar l’escalada que patim en el preu de l’electricitat , amb les respostes ja conegudes de les companyies elèctriques que operen al nostre país.

Les les AV i la FAVGram fan la seva feina al territori, estar en contacte continu amb les veïnes i veïns, des de la CONFAVC a nivell de Catalunya es tenen contactes amb el Parlament de Catalunya. Des de la Confederació Estatal d’AV (CEAV) a nivell estatal també es treballa el tema en el Congrés dels Diputats i al Parlament Europeu, el treball dels despatxos s’està fent, però aquí no ha i no pot aturar l’activitat veïnal.

Pel que seguirem visitant els barris els dijous i també necessitem que es visualitzi la nostra reivindicació als carrers amb una concentració a nivell de ciutat de Santa Coloma de Gramenet. També a nivell CONFAVC a Catalunya s’està treballant la possibilitat de convocar una acció reivindicativa per aquests temes, en properes dates hem de tenir alguna proposta a la taula per prendre decisions raó per la qual us convidem i convoquem a les entitats de la ciutat, sindicats i grups polítics a que assistiu a la reunió de dimarts 19 d’octubre a les 19 hores a la sala d’actes del Museu Torre Balldovina per preparar i donar forma a aquesta concentració / manifestació on es visualitzi el que volem: una factura de l’electricitat coherent per a la classe treballadora i un canvi en el sistema elèctric que sigui més just per a les persones consumidores. Esperem que pugueu confirmar la vostra presència responent a aquest correu electrònic. (favgram@gmail.com) (Convocatòria oficial pdf)