Notícies CONFAVC.- En motiu dels 25 anys de la fundació de la Federació d’AV de Santa (FAVGram), la federació ha agendat una tardor “calenta en activitats” per a visibilitzar el paper de les AV durant aquests 25 anys de federació. Concretament el novembre del 1995 es van aprovar els Estatuts del que va ser la FAVGram.

Concretament s’han programat dos actes forts:

  • La inauguració d’una Exposició fotogràfica, el 2 d’octubre (19h), a Can Peixauet, que posteriorment serà itinerant per les diferents AV de la ciutat.
  • Una Jornada commemorativa, el 30 de novembre ( a partir de les 10.30h) a la Biblioteca de Suinguerlín: Un debat sobre el passat, el present i futur del moviment veïnal, obrirà la jornada, que es clausurarà amb homenatge final als homes i a les dones històriques de les AV de Santa Coloma. Aquest acte arrencarà amb un taset d’un petit audiovisual sobre la història de les AV de Santa Coloma; seguirà amb el  debat moderat per la periodista Odei A Etxearte, amb la presència dels presidents de la FAVGram i de la CONFAVC, Tomàs Fernández i Jordi Giró, respectivament; l’alcaldessa, Núria Parlon, entre altres. Una actuació musical protagonitzada pel cantautor colomenc, Javi Jareño, i un refrigeri, clausuraran aquest acte commemoratiu.

Des de la CONFAVC us animem a participar a aquests actes tant especials per la FAVGram: gràcies per tanta feina feta des dels barris!