Comunicat FAVManresa.–  El proper dissabte 25 de setembre, a les 17h, al punt quilomètric 14, realitzarem una concentració tall de la C-55. La convocatòria és a les 16.45h al Parc de l’Alvèrnia – La Puntual i el tall es realitzarà a les 17h, davant del Pont de Monistrol de Montserrat.

La concentració ve motivada per l’accident mortal de la manresana Nadila Yilali de 25 anys, el passat dissabte 11 de setembre en el mateix punt quilomètric on es realitzarà el tall. En aquest tall també es recordarà la veïna del Vendrell , de 26 anys, morta en accident a l’alçada d’abrera el 10 d’octubre passat. En aquell cas no es va poder fer el tall degut a les restriccions causades per la pandèmia.

Amb aquest tall, la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa i la Plataforma no + morts a la C-55, reivindiquem la urgent necessitat de desdoblar la C-55 en el seu tram Manresa- Monistrol i la gratuïtat de la C-16. La C-55 és una via absolutament saturada per l’alta densitat de trànsit, que de fa ja masses anys no respon a les necessitats de comunicació de la comarca.

Convidem a participar-hi a tots els ciutadans i en especial als regidors i alcaldes de la comarca del Bages.

Per a més informació podeu contactar a la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa – 93 873 84 81 / favm@favm.org