Comunicat FAVManersa.- Associacions de veïns de Manresa conjuntament amb el pla comunitari de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa han organitzat el que han anomenat accions sorpresa d’envelliment actiu amb la finalitzat de visualitzar aquesta activitat i ganes de fer coses de la gent gran.

Dilluns cap a les 12h i a la L4 del bus, la coral Rosella de l’AV Cots Guix Pujada Roja ha cantat algunes de les seves cançons durant el recorregut que fa aquesta línia. La coral assaja dos dies a la setmana al local de l’Associació de veïns de Cots i és una activitat que s’organitza conjuntament amb la regidoria de la gent gran de l’Ajuntament.

Dimarts cap a les 11h i al mercat de la Sagrada Família, alguns alumnes dels grups de Country Line Dance de l’Associació de veïns i d’altres tallers que s’han apuntat per l’ocasió faran una actuació sorpresa dins del mercat.L’Associació organitza varis grups de country durant la setmana i de matí de tarda així com moltes altres activitats per gent gran: com informàtica, memòria o gimnàstica.

Dimarts cap a les 17h a la línia bus del bus, la coral de l’Associació de Veïns de Valldaura cantaran durant el trajecte d’aquesta línia.L’associació de veïns i la llar tenen un bon grapat d’activitat per gent gran així com serveis. bon exemple és el servei de lloguer de material ortòpedic.

Divendres cap a les 11h, al mercat del barri de la mion, a la plaça de la democràcia, la coral del la mion van cantar algunes de les cançons del seu repertori per sorpresa del clients i paradistes.

Country i cant coral són dues activitats que mouen molta gent dins del total de les activitats que es fan a les associacions juntament amb gimnàstica però n’hi han moltes d’altres com informàtica, manualitats o labors. Activitats que volen cobrir la demanda d’un col·lectiu, el de la gent gran, molt actiu.

Volem agrair a Bus Manresa i al Mercat de la Sagrada Família, les facilitat que ens han posat per a realitzar aquestes activitats.