Comunicat FAVReus.- Aquest diumenge 22 de novembre, a partir de les 19.00 hores al Teatre Bartrina, tindrà lloc la Gala Solidària de la Federació d’Associacions de Veïns de Reus.

L’esdeveniment consisteix en l’actuació, imitant a cantants i grups coneguts, dels presidents i membres de juntes de les associacions federades i de regidors, tant de l’equip de govern com de l’oposició.
En aquest sentit, i sense voler donar més detalls, hi haurà duets i quartets formats per regidors de diferents formacions polítiques, que per aquesta ocasió s’han unit i compartiran escenari i actuació.
 
En total seran 19 actuacions, de les quals 11 corresponen a membres d’associacions de veïns i la resta a regidors i regidores de l’ajuntament de Reus. La Gala finalitzarà amb l’actuació en directe de Joan Masdeu.
 
Per primera vegada a la ciutat presidents d’associacions i regidors/es de l’ajuntament participaran en un acte així, acte que te per objectiu recollir joguines pels nens i nenes dels barris de la ciutat, de cara a la campanya de Nadal i Reis. La voluntat és  aconseguir que tots els nens i nenes d’aquelles famílies que tenen problemes econòmics puguin gaudir d’una joguina nova en aquestes dates tant assenyalades.
 
El preu de l’entrada a la Gala és precisament una joguina nova.
Cal dir que les entrades ja estan exhaurides.
L’acte s’emmarca dins el 25è aniversari de la creació de la FAVR
Per a més informació o confirmar la vostra assistència, podeu trucar al 650 47 52 92, preguntant per Valentín Rodríguez, president de la Federació.