Notícies CONFAVC.– Per a donar el punt i final a la tartera d’actes que la FAVSabadell ha fet al llarg de l’any amb l’anhel de donar visibilitat als 50 anys de la  fundació de la Federació, el passat divendres 29 es va organitzar un sopar amb la participació d’unes 160 persones de les 23 associacions veïnal federades, amb altres persones convidades.

Va ser en aquest marc on el president de la FAVSabadell, Manuel Navas, va fer un reconeixement a totes les AV de la ciutat federades per la gran tasca desplegada en aquests 50 anys, a més de les paraules i els obsequis als activistes històrics Francisco Molares ( de l’AV de Ca N’Oriach) i de Teresa Llamas, de l’Agrupació Veïnal de Gràcia –  qui va excusar la seva absència -; i a la mateixa CONFAVC “ en reconeixement a la feina duta a terme per aconseguir un moviment veïnal fort”. Un agraïment que va abraçar el president de la CONFAVC, Jordi Giró, present al sopar amb altres dirigents veïnals de la Junta de la Confederació. També hi van ser presents, l’alcaldessa de la ciutat, Marta Farrés; la Síndica de Greuges, Eva Abellán; i representants d’entitats com Ònnium Cultural, el Cine Club de Sabadell; d’empreses que han fet de mecenes dels actes – la companyia d’aigües CASSA i la línia d’autobusos TUS-; i dels partits polítics del PSC, Ciutadans, Podem i Junts per Sabadell.

La FAVSabadell ha desplegat una gran varietat d’actes durant l’any, tal com una exposició itinerant sobre el moviment veïnal de la ciutat;  un cicle de xerrades sobre la visió històrica del moviment veïnal de la ciutat a diferents barris i centres educatius; un còmic, un llibre històric i un documental – de gran professionalitat els tres productes-; a més també va albergar l’assemblea anual de la CONFAVC, entre altres actes.

Actes que segons Manuel Navas ” ha aportat a la Federació una consolidació i cohesió entre les AV; i a la ciutat un coneixement del gran treball que les associacions de veïns i veïnes han fet per a la ciutat. Sense elles Sabadell no seria el què és”.

Amb aquest acte la FAVSabadell clausura un any d’intensa activitat en què les seves AV i la història que han filar als barris, han estat les grans protagonistes .