Comunicat FAVT.- El passat 15 de novembre, representants veïnals i de la FAVTerrassa es varen reunir amb el Tinent d’Alcalde, Marc Armengol, que ens va donar informació pel projecte de construcció d’un circuit radial de vianants i ciclistes que constarà de dos trams: Terrassa-Matadepera i Matadepera-Sabadell.

El projecte, realitzat i finançat per la Diputació de Barcelona, començara la propera primavera i suposarà una inversió de 3,2 milions d’euros, dels quals Terrassa aportarà uns 300.00. En la reunió, la representació veïnal va valorar positivament el projecte, perquè potencia un model de mobilitat més sostenible que permet utilitzar menys el vehicle privat, el que és necessari per millorar el medi ambient.

No obstant això, es va plantejar que si l’Ajuntament de Terrassa col·laborava amb uns 300.000 euros en el projecte, perquè no es dedicaven també recursos a l’accés urbà cap a l’Hospital de Terrassa com pot ser incloire en el projecte la construcció d’un itinerari similar de vianants i ciclistes que vagi des de Terrassa fins l’Hospital: una necessitat important per a millorar l’accessibilitat a l’hospital que ha sigut plantejada reiteradament per la FAVTerrasa i el món veïnal sense resultats fins el dia d’avui. (Comunicat pdf).