El proper dissabte, 13 de maig de 10h del matí a les 20h del vespres, la Plaça Sant Domènec de Manresa acollirà una jornada plena d’activitats amb la ‘Fira d’entitats veïnals de Manresa’, que organitza la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM).Arrencarà la jornada amb una caminada, que s’iniciarà a les 9:30h des de la plaça Sant Domènec i que farà un recorregut circular, d’aproximadament dues hores, per diferents punts que són referents de les reivindicacions veïnals (camí de la Gravera, la Fàbrica dels Panyos, els solars buits del barri Antic, o el Parc Vila Closes).

A partir de les 10h la plaça Sant Domènec serà el centre d’activitats amb una mostra de Tai-Txi a càrrec de Mar Llort. També es podrà participar en al mostra de tallers de Costura a càrrec de l’Aurora Pérez i classes de català a càrrec de Sebas Ayala amb alumnes dels diferents cursos que es fan a les associacions. (activitats obertes a tothom)

Paral·lelament, a la Plana Sant Domènec hi haurà un espai infantil, on es s’instal·larà una petita biblioteca veïnal i una zona de jocs pels més petits des de les 10h fins a la 13h del migdia i de 16h a 20h. A més a més, a les 10:30h hi haurà una xocolatada de comerç just pels més petits per acompanyar una sessió de conte contes que realitzarà Lia Montalvo i el Jordi Freixa amb la versió teatralitzada de ‘Els dimarts, el meu tiet i els extraterrestres’ i Rosa Sánchez amb ‘Pau i la mosca’. (Seguir llegint pdf).