Notícies CONFAVC.- Divendres 12 de juliol es va constituïr el Consell de Responsabilitat Social d’FGC, òrgan al qual la CONFAVC va ser convidada a formar-hi part i que té com objectiu principal potenciar la vessant relacional de la companyia amb diferents sectors de la societat.

El Consell s’ha constituït com un òrgan consultiu que vol institucionalitzar el diàleg directe i obert amb les persones usuàries d’FGC, les persones que treballen a la companyia, les empreses proveïdores, l’Administració i el país, el territori i la societat. A la vegada, també assessorarà els òrgans de govern i la direcció de l’empresa en matèria de Responsabilitat Social mitjançant la formulació de propostes i informes amb caràcter de recomanacions.

El Consell de Responsabilitat Social d’FGC,és reunirà un mínim de dues vegades a l’any i està format per persones de reconegut prestigi professional i social en diversos àmbit vinculades amb la Responsabilitat Social.

La presidència del Consell recau en el president dFGC, Ricard Font, i la vicepresidència en la directora d’Organització i Persones de la companyia, Juliana Vilert. A més del president de la Fundació CONFAVC, Jordi Giró, també formen aquest Consell entitats com CCOO i la UGT de Catalunya, la Taula del Tercer Sector, el Col·legi d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya; el  Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat (COCARMI) i de la Federació ECOM; l’observatori Dona Empresa i Economia; FACUA Consumidors en Acció; el consultor expert en meteorologia, Alfred Rodríguez,

Segons  Ricard Font, “el Consell de Responsabilitat Social d’FGC ha de reforçar el compromís amb les persones, empreses i institucions que tenen interessos amb la nostra activitat, donar-los veu i mantenir-hi un diàleg permanent. Volem que puguin participar en la definició de la nostra estratègia de sostenibilitat i poder-los donar compte amb transparència del resultat de la nostra activitat en sentit ampli”.

L’activitat i els compromisos d’FGC en matèria de responsabilitat social són consultables a l’apartat Informació Corporativa del web www.fgc.cat, així com al Portal FGC Transparència http://transparencia.fgc.cat.