Convocatòria FAVB.- La revista La veu del carrer (coneguda popularment com a Carrer) va néixer l’any 1991, en plena eufòria olímpica, sent molt crítica amb les solucions “lentes i insuficients” proposades des de les administracions per als barris malalts d’aluminosi.

Any rere any ha volgut informar sobre Barcelona amb una visió global de ciutat, però sense perdre de vista els diferents barris, les seves realitats i la seva gent.

Més que un portaveu orgànic de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (Favb), la publicació s’ha proposat ser una eina de col·laboració entre sectors associatius, professionals i intel·lectuals amb inquietuds crítiques sobre la ciutat, i un lloc de trobada del periodisme de proximitat i de qualitat.

Ara celebrem l’aniversari amb una trobada entre les persones i entitats que han fet possible la seva continuïtat, que tindrà lloc el pròxim dijous 16 de març a les 19:30 hores a Can Batlló, un espai cultural guanyat pel veïnat de Sants que és un orgull per al moviment associatiu de Barcelona.

Durant l’acte es presentarà el número especial dels 25 anys, un monogràfic sobre com ens imaginem la Barcelona del futur.

A la taula:
19:30h:
Presentació amb Gemma Aguilera (periodista), Marc Andreu i Andrés Naya (revista Carrer) i Albert Recio (vicepresident de la Favb). Més torn obert de paraules.

20:30h: Brindis de celebració amenitzat pel grup de blues Simews Shocks.