El proper dia 30 de novembre, tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi d’Investigació en l’àmbit de l’envelliment, atorgat per la Fundació Agrupació, entitat sense afany de lucre del Grup ACM Espanya, del que forma part ATLANTIS, el servei assegurador del veïnat.

Durant l’acte es farà lliurament del Premi per un import de 15.000 euros, a un treball d’investigació de base científica que contribueixi a analitzar i avaluar les condicions i la qualitat de vida de les diverses franges d’edat, així com la diferent visió sobre l’envelliment entre les persones en actiu i les que estan jubilades.

També es lliuraran les beques de formació destinades a cursar estudis de postgrau i màsters en diferents especialitats, adreçades a clients o fills de clients del Grup ACM Espanya (Agrupació, Atlantis i/o Amgen) per un import màxim de 25.000 euros.

Per clausurar l’acte, el Cor Madrigal, fundat al 1951 i dirigit per Mireia Barrera, oferirà un concert dedicat especialment a la divulgació d’autors catalans, incloent cançons com Margarideta (Manuel Oltra), Cançó de bressol (Manuel Oltra), El cant del ocells (Pau Casals) o El noi de la mare (Ernest Cervera), entre d’altres. L’acte es farà a La Sala (Espai Francesca Bonnemaison: C. Sant Pere Més Baix, 7 de Barcelona.

Els veïns i veïnes interessats/ades han de confirmar assistència al tel: 93 482 67 01 o bé per correu electrònic: fundacio@agrupacio.es

Oferta a les assegurances ATLANTIS Auto i Vida per als veïns i veïnes

Recordem als veïns i veïnes que fins al 29.12.17, en contractar una pòlissa a travésATLANTIS, el servei assegurador del veïnat, podran gaudir de les següents promocions:

  • Assegurança de cotxe i moto: 4 mesos gratis (2 mesos el primer any i 2 mesos el segon).
  • Assegurança de vida: 6 mesos gratis (4 mesos el primer any i 2 mesos el segon).

Per a més informació sobre les condicions d’aquestes promocions: 93 496 47 70