Notícia AV Gallecs .- El subministrament d’aigua a les cases de Gallecs, vergonyosament al segle XXI, és el pitjor de tota la seva història.

Des de principis d’agost, el nucli principal de Gallecs es proveeix d’aigua mitjançant un dipòsit d’aigua, no potable, facilitat pel consorci que se suma als ja existents a cal Roca o de l’obrador entre d’altres.

I que fa l’ajuntament de Mollet al respecte? precisament això és el què ens agradaria saber al veïnat. Com sempre, pensem que res: aprovar una moció mutilada i abandonar-la a un calaix.

I diem mutilada perquè el punt que demanava solucions al malbaratament de centenars de milers de litres al horts municipals regant per inundació a qualsevol hora i fins i tot on no hi ha cultius, CiU el va eliminar després de consultar-ho només amb el PSC. Mentrestant, diverses famílies de Gallecs es dutxen únicament a can Arimon o a cases de fills i amics.

I diem abandonada perquè des de fa més d’un any, ni l’alcalde, ni cap regidor, ni cap tècnic ens ha informat de què s’estigui avançant en cap dels quatre punts.

Per tot això, demanem a les administracions el compromís, la comunicació i la transparència que tant prediquen i que no veiem per enlloc.