Perquè tothom pugui tenir accés a una assistència dental de qualitat, hem negociat amb ATLANTIS, el servei assegurador del veïnat, una oferta molt avantatjosa per a DENTALMEDIC, una assegurança dental amb cobertura a tot Espanya i amb un preu especial: 7€ per persona i mes*. Aquesta oferta és vàlida per a pòlisses de nova contractació, per a tots els veïns i veïnes sòcies d’una Associació Veïnal membre de la CONFAVC, incloent els membres de la seva unitat familiar que conviuen amb ells en el mateix domicili. L’únic requisit és que el propi soci estigui assegurat en la mateixa pòlissa. També existeix la possibilitat de contractar la cobertura dental per a accidents greus per només 0,70€ més.

Cal destacar que fins als 15 anys d’edat, DENTALMEDIC ofereix tots els actes d’odontologia infantil sense cost (excepte ortodòncia). I a partir d’aquesta edat, es mantenen sense cost els actes per a la prevenció, conservació i neteja dental, així com les radiografies. Les pròtesis, implants i ortodòncies es beneficien d’un descompte mitjà orientatiu del 45% sobre la tarifa de la xarxa d’odontòlegs del quadre mèdic.

A més, per a la contractació no existeix període de carència (excepte 2 mesos per a ortodòncies i obturacions), ni preexistències, ni és necessari emplenar cap declaració de salut.

Animem als veïns i veïnes a aprofitar aquesta oferta que hem negociat, ja que es tracta d’un producte d’assistència dental molt complet, amb una prima especialment atractiva.

Per a més informació: 93 496 47 70 – delegacioneconomiasocial@atlantisgrupo.es