Comunicat FAVT/Redacció CONFAVC.-  A l’Assemblea General Ordinària de la FAVT, celebrada el passat dissabte 6 d’abril, es van fer tres pronunciaments d’interès general per la ciutadania que són els següents i que us enviem en arxiu adjunt:

Petició de Participació Ciutadana abans de decidir els canvis de les línies dels autobusos urbans de Terrassa. El document insta a que es faci la devolució a la ciutadania del procés participatiu que es va fer el 2017 sobre  la xarxa d’autobusos , i que es faci una consulta pública per escoltar la ciutadania, abans que el futur equip de govern decideixi l’enxarxat.

-Petició als partits polítics d’àmbit municipal sobre residències públiques . Aquest pronunciament demana que les administracions públiques facin un estudi de la situació de les residències a Terrassa, acompanyat d’un pla de futur, a més de que s’executin les obres de remodelació de la Residència Pública Mossèn Homs – compromesa per la Conselleria-; i que es construeixin les residències públiques de Sant Pere Nord – de la qual el projecte ja està fet i aprovat- i del barri de Ca n’Anglada.

-La FAVT i les seves AV. reclamen un pacte de partits per la neteja viària i la recollida de residus, constatant el resultat fracassat de la Taula de Residus, i la necessitat d’aprovar mesures urgents per la millora tant de la recollida selectiva, com la neteja urbana.

 Cal destacar que tots aquests  pronunciaments va ser assumits per unanimitat per les entitats veïnals presents a l’Assemblea,