Notícia CONFAVC.- L’Associació de Veïns i Veïnes de la Vila Olímpica aplaudeix la participació del veïnat a la concentració del passat dissabte 19 de novembre per aturar la construcció al barri d’un alberg de 440 places.

Prop d’unes 450 persones van participar a aquesta acció que es porta repetint per tercer cap de setmana i que es tornarà a realitzar el proper dissabte dia 26 de novembre.

Dins del marc dels actes de protesta, es va dur a terme una “Casserolada” així com s’ha anat informant a tot el veïnat de la situació actual i de com des de l’entitat veïnal s’està parlant amb els diferents grups municipals de l’Ajuntament de Barcelona per a conèixer els seus posicionaments.

Recordem que las obres es troben aturades gràcies a una inspecció demanada per l’Associació al descobrir que aquestes s’estaven fent sense permís. En aquest sentit, des de l’entitat veïnal del barri considerem força greu que a hores d’ara encara no es tingui el projecte executiu enllestit i presentat, tal com estableixen els protocols.

Finalment ja avancem des de l’associació veïnal que les mobilitzacions continuaran tal com estan previstes, a més de treballar també els aspectes jurídics del conflicte.

Contacte: Jordi Giró, president de l’AV Vila Olímpica. 609 480324