Notícies CONFAVC.-Actuacions amb la finalitat d’incorporar el lideratge femení en les AV – segons les prioritats del moviment lleidatà-; treballar en xarxa per a potenciar les reivindicacions i la visibilitat del moviment veïnal de Manresa; i el fet de donar el tret de sortida a l’Escola Veïnal com a prioritat– segons les AV de Sabadell; haurien de ser actuacions prioritaris en el desplegament del Marc Estratègic de la CONFAVC. Així es va recollir en els debats territorials que es van celebrar a la FAVSabadell – el dia 18 de novembre- a la FAVManresa- el 20- i a la FAVLleida- el dia 27 de novembre. Unes federacions que completaven el mosaic territorial amb la sessió que ja s’havia fet el 30 d’octubre  a Tarragona.

També es van apuntar necessitats urgents com potenciar la comunicació i les xarxes socials per a enfortir la visibilitat del treball de les AV de Manresa; cercar fonts de finançament més sòlides per a donar continuïtat als projectes impulsats – preocupació de la FAVLleida– i que la CONFAVC esdevingui el pla de paller de campanyes de denúncia conjuntes- a escala de tot Catalunya-  i de comunicació, segons les AV sabadellenques.

A partir del gener seguiran els debats territorials a Santa Coloma de Gramenet, Badalona i al FAVBaix. Posteriorment, amb aquesta “escolta” acurada al territori,  la Junta de la CONFAVC  hauran de processar tota aquesta informació per a veure com aplicarà aquestes necessitats en el treball diari del desplegament del Marc Estratègic per aquest 2019-2013.(Veure càpsula audiovisual Marc Estratègic)