Notícia CONFAVC-Què és l’urbanisme – el concepte, l’aplicació, les figures de planejament,e tc i com els movients socials podem promoure  polítiques en un sentit i en un altre, seran els eixos del nou webinar de TRAMA, el proper dimecres 25 de novembre, de 18 a 20h. La  sessió formativa anirà a càrrec de l’Arnau Andrés de Lacol sccl: cooperativa d’arquitectes i arquitectura per a la transformació social, i es farà a través d’una plataforma on-line ( emplenar el FORMULARI d’inscripcions).

Aquesta és la segona formació de  TRAMA, la xarxa d’activitats formatives de la CONFAVC : l’arrencada  d’aquesta escola veïnal i del tercer sector va tenir lloc amb el webinar “Equipaments socials: motor d’energia comunitària”, que es va celebrar el dia 17 de novembre amb les intervencions d’Emma Escolano, de la Federació d’Ateneus de Catalunya, i, Enric Capdevila, de la Casa Orlandai.

Pel 10 de desembre està prevista una nova píndola formativa on-line sobre  “Polítiques públiques i dret a l’habitatge”, a càrrec de la Núria Colomé i la Paula Martí de Celobert sccl.  #urbanismesocial