Notícies CONFAVC.- La nostra escola veïnal: Trama  ja arriba a una trentena de càpsules formatives audiovisuals disponible a la web de Trama;  l’escola veïnal que la CONFAVC va fa dos anys va obrir promovent-la com una xarxa d’activitats formatives moltes on-line – a causa del marc de confinaments actuals- adreçada a tot el veïnat, però especialment al teixait associatiu i veïnal.

En total es compten amb 9 càpsules formatives sobre participació ciutadana i acció comunitària; 2 sobre incidència política de les associacions; 5 sobre igualtat i diversitat, i 3 sobre transformació digital. Càpsules audiovisuals d’una llargària d’entre 10 i 20 minuts protagonitzades per a veus expertes de l’escenari internacional, com Janina Welp, Lucía Morale, entre moltes d’altres- o molt rellevants de Catalunya i l’Estat espanyol, com el mateix Fernando Pindado- també director de Trama; Pep Martí, Eva Fernàndez, Jèssica Sala, entre molts d’altres noms.

Cal destacar que a la web de Trama hi trobareu una col·lecció d’onze fitxa descarregables per la millora de la gestió associativa amb informacions tant bàsiques del dia dia d’una associació veïnal. per exemple, sobre com preparar una assemblea, una memòria d’activitats; redactar uns estatuts, o impulsar bones pràctiques des de l’AV.