Davant de la formació d’un nou govern a Catalunya i a l’estat espanyol, l’Espai Democràcia i Convivència farà públic avui un manifest per demanar als governs de Catalunya i de l’Estat el restabliment del diàleg i la negociació política entre els governs català i espanyol.

El manifest, que es llegirà dijous 5 de juliol a les 11h, a la seu de la CONFAVC (carrer del Doctor Aiguader, 18, Barcelona), és una crida per recuperar el diàleg polític, la normalitat democràtica i els drets i llibertats. També demana l’alliberament immediat dels dirigents polítics i socials i el restabliment de les institucions catalanes, entre d’altres.

La lectura del Manifest anirà a càrrec del president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Àlex Casanovas. Hi assistiran representants de les entitats, sindicats i organitzacions de la societat catalana que conformem l’Espai Democràcia i Convivència.

El grup impulsor de l’Espai Democràcia i Convivència el formen les següents entitats i organitzacions: Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), Assemblea Nacional Catalana (ANC), Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC), CCOO de Catalunya, Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC), Federació d’Associacions de Pares i Mares de Catalunya (FAPAC), Lafede.cat-Organitzacions per a la justícia global, Òmnium Cultural, Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Unió de Pagesos i UGT de Catalunya.