Notícies CONFAVC.– Amb el lema central “Moviment veïnal: preparat per l’acció social” la Federació d’AV de Lleida com a amfitriona acollirà el proper 17 de març la 33a edició de l’Assemblea General de les AV de Catalunya.

 El Centre Cívic de Balàfia de Lleida acollirà aquest encontre veïnal anual on les 476 AV i federacions sòcies discutiran el full de ruta del moviment veïnal català durant el 2018 (Pla de treball 2018 ) , és a dir, les prioritats, com campanyes de lluites socials, projectes, que marcaran el Nord de les associacions veïnals de cada barri i de la mateixa CONFAVC.

El plenari de l’Assemblea es desplegarà entre les 9’30 i les 15h i inclourà també una taula rodona sobreSense Pensions Públiques no tenim futur“, amb la intervenció de Ramón Franquesa, professor d’Economía Mundial de l’Universitatd de Barcelonaa;  Miguel Arenas, advocat del Col.lectiu Ronda i Serveis Jurídics de l’UAB i de l’UOC, i  Domiciano Sandoval, portaveu adjunt de la Coordinadora Estatal de Defensa del SPP i de la Marea Pensionista.

Posteriorment la  Federació d’AV de Lleida ha preparat una visita guiada a la Seu Vella per després de dinar. (Programa assemblea)

Recordeu que des de la CONFAVC sortirà un autocar especial perquè les persones interessades puguem anar-hi plegades. Si esteu interessades, truqueu-nos al 93 268 89 80 o escriviu-nos a veins@confavc.cat (Acta 32Assemblea/ Cartell pdf)