Notícia CONFAVC.- Ja poder descarregar-vos la Memòria del 2021. Enguany estrenen un nou format més amè, per a facilitar-vos la lectura de les activitats que hem desplegat durant el 2021, colze a colze amb les associacions veïnals i federacions.

Com fa dos anys, la Memòria està estructurada en els cinc eixos – capítols- que vertebren el Pla de Treball del 2021: mobilització i impacte  – en el qual s’expliquen les principals campanyes i també projectes de la CONFAVC; la nova governança i territori, lideratge i formació– en el qual està l’escola veïnal Trama i la campanya Barris Violetesidentitat, comunicació i pertinença, i xarxa i comunitat; i finançament i economia social i solidària,

També, per a reptes de transparència, s’exposa l’informe econòmic.

En el marc de la crisi ambiental, des de la Memòria del 2021. també es plasma gràficament com es treballen els objectius de desenvolupament sostenibles de l’Agenda 2030, per a evidenciar que treballant per ells des dels barris, també treballem per la sostenibilitat del Planeta.

La Memòria també  la trobareu accessible per a capítols en la nostra web, o us la podeu descarregar tota sencera en una publicació.