Comunicat FAVT.- El matí del passat dilluns 9 de desembre, diverses entitats de caire social, pensionistes, sanitat, les associacions veïnals i la comissió de residències, varem convocar una manifestació per a reclamar a les administracions que siguin molt més sensibles i actives amb les persones dependents, sobre tot per aquelles que tenen necessitat d’una plaça en una residència i pocs, molt pocs o cap recurs per poder-hi accedir.

Per això reclamem Més Residències Públiques a Terrassa JA! on tenim més de 30 residències i només una és pública i funcionant a molt menys d’un terç de la seva capacitat.

Més de 600 persones veïnes de Terrassa, varem sortir en manifestació des de la Plaça de l’Aigua fins al final de l’Avinguda Francesc Macià, al costat dels terrenys on està prevista la construcció de la Residència Pública a Sant Pere Nord. Exigint a les administracions l’inici de les obres de remodelació i adaptació de la única
residència pública de Terrassa, la de Mossèn Homs, la licitació, construcció, dotació i posta en marxa de la residència de Sant Pere Nord, el projecte, la licitació, construcció, dotació i posta en marxa de les residències de Ca n’Anglada i la de persones amb
problemes de salut mental de la comarca.

Ja ho hem manifestat més d’una vegada, el que realment volem és que a Terrassa, la tercera ciutat de Catalunya, es que es construeixin Residències Públiques de gestió Pública per cobrir la demanda actual i la d’un futur immediat, independentment de quines siguin les administracions que les edifiquin, per que son imprescindibles per a la ciutadania. (Comunicat pdf)