Comunicat FAVBECOMCarrers per TothomAssemblea Barris Turisme Sostenible.–.-Després d’haver exhaurit durant més de dos anys totes les vies de diàleg i negociació amb els grups municipals i el consistori, una àmplia aliança d’entitats i col·lectius veïnals i de la discapacitat impugna la nova Ordenança de Terrasses davant la justícia.

La FAVB i ECOM han presentat, amb el suport de nombroses entitats i col·lectius, sengles recursos contenciosos administratius. Es basen en l’incompliment de normatives superiors d’accessibilitat i igualtat d’oportunitats, de contaminació acústica i ambiental i de procediment administratiu i participació ciutadana.

Les entitats qüestionen si qui governa a l’Ajuntament són els partits polítics o els lobbies econòmics, i els hi retreuen que legislin vulnerant drets humans fonamentals.

L’anunci d’aquesta interposició coincideix amb el primer aniversari de l’acompliment del termini legal que marcava que el 4 de desembre de 2017 tots els entorns i serveis haurien de ser accessibles a totes les persones. Cosa que posa de manifest l’incompliment normatiu, fins i tot per part de l’administracióamb el redactat d’ordenances com aquesta. (Seguir llegint)