Comunicat.- La Federació d’Associacions de Veïns de Sabadell  i la productora audiovisual i agència de comunicació HOW Audiovisual & Multimèdia  promouen aquesta plataforma audiovisual amb l’objectiu de dotar a la ciutadania de les eines necessàries per conèixer el que està passant al seu entorn i per promoure la participació per fer de Sabadell una ciutat millor.

Des de Xibarritv volem cobrir en profunditat temes d’actualitat i d’interès públic per a la ciutat, donar presencia a la cultura que es fa a casa nostra i treballar per a la formació, la integració i la cohesió social i ho volem fer amb la participació de tots i totes: institucions, associacions, entitats, comerços, empreses, mitjans de comunicació, però sobretot amb els veïns i veïnes dels nostres barris.

Sabadell no es queda sense Festa Major

Enguany a causa de la COVID-19 Sabadell, com d’altres municipis, no podrà celebrar la seva festa gran. Com a mesura de seguretat s’hi han cancel·la’t tots els actes programats i és per això que des de Xibarritv hem preparat una alternativa per mirar de mantenir l’esperit festiu de la ciutat. Proposem una videoclip digital on totes les entitats culturals de la ciutat que ho desitgin podran participar. Sense actes al carrer ho farem amb testimonis audiovisuals. La idea és mostrar la diversitat d’institucions, associacions i entitats que existeixen a Sabadell. Des de Xibarritv hem habilitat un correu electrònic i un telèfon per aquelles entitats, associacions i particulars que vulguin col·laborar, presentant-se, explicant la seva situació i ballant al ritme d’un famós grup sabadellenc que mantindrem en secret fins a l’estrena. El videoclip resultant s’emetrà el pròxim dia 4 de setembre en streaming al canal de YouTube de la nova plataforma creada sota el paraigua de la Fav i How Audiovisual & Multimèdia. Hi ha temps fins al dia 2 de setembre per fer-nos arribar aquests vídeos però ja hem rebut nombrosos testimonis on persones i associacions reivindiquen la seva situació actual, encomanen la seva força i alimenten, de nou, la festa gran de la nostra ciutat.

Situació de la COVID-19 a Sabadell

Aquest 21 d’agost hem realitzat la prova pilot de la plataforma amb l’emissió en streaming d‘un programa especial sobre el tema que està paralitzant i canviant les nostres vides i l’impacte que està causant a la nostra ciutat. Al programa han participat sanitaris de l’Hospital Parc Taulí de Sabadell, que ens han explicat com van viure l’aparició del virus i ens han fet les recomanacions necessàries per afrontar amb garanties els mesos que han de venir, representants d’associacions veïnals que ens han traslladat la preocupació dels seus barris davant la pandèmia i representants de l’ajuntament encapçalats per l’alcaldessa de la ciutat que ens han proporcionat la visió institucional.

Podeu recuperar el programa sencer en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=J_smONTVyGk I l’entrevista que vam mantenir amb l’alcaldessa Marta Farrés en aquest altre: https://www.youtube.com/watch?v=7qMzC2M9QIw&t=5s

*Si necessiteu qualsevol material us el podem fer arribar Per a qualsevol cosa que us pugui interessar us podeu dirigir: Al nostre correu electrònic xibarritv@gmail.com o al telèfon 682.31.00.24