Notícies CONFAVC.-Aquesta setmana s’ha publicat la convocatòria ordinària de subvencions per a projectes i activitats per a entitats de l’àmbit de polítiques socials del Departament de Drets Socials per a l’exercici 2022 (COSPE 22). Amb la seva publicació, s’obre el termini de presentació de sol·licituds, que s’allargarà fins a les 15h del dia 4 de maig de 2022.

Recordeu que en el marc d’aquesta convocatòria de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària que impulsa els programes, projectes i actuacions que fomenten el voluntariat i enforteixen el teixit associatiu , hi ha una línia especial – la F1- que subvenciona projectes de l’associacionisme veïnal per així com projectes de millora de les condicions de vida dels barris.

Cal destacar que enguany hi ha una línia de subvencions – F1. Activitats de caràcter cívic i comunitari de l’associacionisme veïnal – que és específica per a subvencionar les activitats que anualment les entitats veïnals fan, però l’especificitat d’aquesta convocatòria i ja de l’any anterior, és que si la subvenció es gestiona a través d’una federació veïnal, automàticament passa a puntuar-se més tot el projecte.

En aquest enllaç podreu trobar el text de les bases i la convocatòria.