Notícies CONFAVC.-Amb l’objectiu de donar visibilitat als projectes i lluites veïnals que han aportat un salt qualitatiu de vida alguns barris de Catalunya, la CONFAVC obra la 3a edició dels (Re)coneixements Veïnals, que enguany se celebraran el dia 17 d’octubre a la nova seu de la Confederació: Rambla de Santa Mònica, 10.

Una de les novetats d’enguany és que per a fer les inscripcions es compta amb la pàgina web de “Bones Experiències” , és una web que recull els 51 projectes d’intervenció social, les 26 lluites, promogudes per una quarantena d’AV i federacions – a més d’altres entitats, a vegades- a 29 municipis del país. Iniciatives que van ser presentades en l’edició del 2015 o del 2017, i que a través de la seva fitxa, la internauta pot descobrir les claus de cada experiència.

Tal com es detalla a a les Bases de la convocatòria , aquesta està oberta fins el dia 22 de setembre, en el qual es passaran les candidatires a la Comissió de Valoracihttp://bonesexperiencies.confavc.cat/wp-content/uploads/2019/07/Bases-Premis2019.bo_.pdfóPosteriorment, s’obrirà un termini de temps de l’1 al 10 d’octubre del 2019, on es podrà realitzar a través del nostre web, una votació popular de les candidatures rebudes. El resultat de major votació serà comunicat a l’entitat guanyadora, el mateix dia de l’esdeveniment dels Reconeixements Veïnals.

Enguany també s’ha incorporat un Premi Honorífic al (Re)coneixement Veïnal: una lluita veïnal reeixida d’àmbit estatal i sobre la qual una persona representant de l’entitat en parlarà la primera part de la Jornada.

Ja ho sabeu, si sou una AV i federació que hagi desplegat un projecte social o una lluita rellevant, no dubteu a participar-hi!  http://bonesexperiencies.confavc.cat/comparteix-la-teva-proposta/. (Bases de la convocatòria/ Butleta d’ inscripció)