Notícies CONFAVC.- Avui 1 d’octubre s’han obert a la pàgina web de “Bones Experiències” les votacions populars dels (Re)coneixements Veïnals del 2019, que romandran obertes fins el dia 10 d’aquest mes, tal com apunten les bases.

Cal destacar que enguany s’han presentat més candidatures que l’edició del 2017: una suma de 8 lluites veïnals i 9 projectes comunitaris que abracen temes típicament del moviment veïnal, com la lluita per la recuperació del patrimoni històric; contra l’especulació immobiliària; per la defensa de drets com la salut, un ambient lliure de contaminació;  l’educació – amb servei de reforç escolar- l’envelliment digne- lluita per una residència geriàtrica o serveis d’enternament mental- o pels drets de les dones, entre d’altres que vosaltres mateixes i mateixos podreu descobrir.

Trastegeu entre les fitxes de les candidatures presentades i voteu! FORMULARI

I sobretot no us perdeu la gala de la #innovacioveïnal: al 17 d’octubre a les 17,30 hores us esperem a Rbla. de Santa Mònica, 10 de Barcelona. Els companys i les companyes de la Plataforma Salvem el Cabanyal, de València, que enguany s’enduran el Premi Honorífic del 2019, faran arrencar l’acte amb la xerrada “El Cabanyal: 21 anys d’una lluita reeixida”. (Programa pdf)