Notícies FAVGram .-Amb l’anhel de reconèixer “els veïns i les veïnes que van contribuir amb el seu esforç i treball al moviment veïnal gramenenc”, i amb un debat sobre el passat i el futur de les AV de la ciutat conduït per la coneguda periodista Odei Etxearte, aquest 30 de novembre es celebrarà una jornada de clausura dels actes que han recordat el 25 anys de la fundació de la FAVGram.

L’acte, agendat el dia 30 de novembre a la Biblioteca de Singuerlín Salvador Giné -Plaça Sagrada Família sense número-arrencarà a les 10.30h amb la projecció d’un vídeo que repassa les lluites que han fet possible grans avenços als barris.

Posteriorment la periodista Odei Etxearte conduirà la taula rodona que farà una retrospectiva del moviment veïnal de la ciutat, per a fer una projecció de futur. L’acte de clausura dels 25 anys de fundació de la FAVGram., es clausurarà amb un homenatge a aquelles persones que amb el seu temps van contribuir a aportar benestar als barris de la ciutat, seguit d’una actuació musical a càrrec de Javier Jareño, que donarà el punt i final a aquesta jornada d’encontre entre passat, present i futur de les AV de Santa Coloma i els 25 anys de la seva Federació local.