Notícies CONFAVC.- Davant de la sentència que avui ha emès el Tribunal Suprem davant de les nous persones encausades – part de lel Govern i els dos líders sobiranistes- la CONFAVC ha decidit postposar l’acte dels (Re)coneixements Veïnals, que s’havien de celebrar aquest 17 d’octubre.

A més de la gravetat de la sentència que “comporta un greu retrocés de drets polítics i de ciutadania”, el president d’Òmnium Cultural – que ha estat sentenciat a 9 anys de presó per sedició- ha estat el Jurat d’aquesta edició per a ser considerat “un home amb una forta implicació social”. Per aquest motiu el veredicte del Jurat es va haver de deliberar a la presó de Lledoners, el passat 8 d’octubre, amb la resta dels membres del Jurat: el director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls; la presidenta de Dones Balàfia Associació, Josepa Farreny; el president de l’AV Can Sant Joan, José Luis Conejero, i el president de la CONFAVC, Jordi Giró.

Ja us avisarem de la nova data d’aquesta edició en el qual es van presentar 9 projectes comunitaris i 8 lluites veïnals, i que ha ha comptat amb una participació en les votacions populars rècords de 596 vots.