Detall de l'esdeveniment


Des de la CONFAVC demanem la vostra implicació a la marxa “Prou Bloqueig Polític, Unim els Tramvies!“. L’acte consistirà en una doble marxa que s’iniciarà simultàniament el proper dissabte 20 de gener, a les 11 hores, des de dos punts de sortida, la parada de Glòries i la de Francesc Macià. Des d’aquestes parades ens dirigirem a peu, en bicicleta, patins o patinet fins al punt de trobada de la plaça Verdaguer, al Passeig Sant Joan. Allà llegirem el manifest. i les diferents entitats podran participar fent activitats.

COM COL·LABORAR AMB LA MOBILITZACIÓ?

1. FENT DIFUSIÓ. Hi ha diverses vies:
Reenviant aquest correu electrònic als teus socis.
Imprimint el cartell i posant-lo en un lloc visible a l’associació de veïns i veïnes, al lloc de treball, a les botigues, etcètera.
Comparteix el cartell a les xarxes sota el hashtag #UnimElsTramvies amb els motius que consideris per a la unió.
Si tens facebook, pots baixar-te aquesta capçalera per al teu mur, confirmar la teva assistència i compartir l’esdeveniment de la mobilització. 
2. ASSISTIR A LA MARXA I CONVIDAR ENTITATS A FER-HO. Podeu assistir a la marxa individualment o formar part d’alguna comitiva d’alguna entitat que conegueu. Les entitats que ho desitgin poden fer una inscripció com a entitat, tot indicant a quina de les dues capçaleres voldran participar (la que surt de Francesc Macià o de Glòries).

3. VOLS PINTAR DE VERD LA DIAGONAL? Es tracta d’una acció simbòlica consistent en posar-se un impermeable de color verd, que tindrà motius gràfics en suport de la connexió dels tramvies. Té un cost molt baix, 3 € per i és de gran utilitat. Si vols que et reservem un impermeable escriu-nos a info@unimelstramvies.org.

Hem de ser una bona colla… perquè canviï el model de mobilitat, ens facilitin l’accés al transport públic (el més ben valorat de tots, per cert) i així poder disminuir la contaminació atmosfèrica.

Moltes gràcies per la vostra participació!