Detall de l'esdeveniment


Aquest divendres tindrem la xerrada /debat sobre el present i futur de la C-55, a les 19.30 h a l’auditori de l’Espai Plana de l’Om, a Manresa.

Aquesta xerrada comptarà amb les ponències del Sr. Xavier Flores, director general d’infraestructures de mobilitat de la Generalitat, el Sr. Valentí Junyent alcalde de Manresa i el Sr. Cristòfol Gimeno, alcalde de Castellgalí i estarà moderat pel Sr. Marc Mercè, director del diari Regió 7.

Aquest acte està organitzat per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa, en compliment dels acords presos de l’assemblea de continuar la tasca que fa molts anys hem assumit de conscienciar a la ciutadania que desdoblar la C-55 és un objectiu clar, tant per la salut de les persones com pel desenvolupament de l’activitat econòmica al nostre territori. Aquesta xerrada s’emmarca dins dels actes de la Fira d’entitats veïnals de Manresa, Veïnàlia.

Aprofitem per recordar-vos que fins al Diumenge 21 de maig, en el mateix Espai Plana de l’Om podreu visitar l’exposició que recull la tasca que estan fent les associacions de veïns i veïnes a la nostra ciutat.