Comunicat AV Sagrada Família.-Fa dos anys que els problemes de les vibracions a la Línia 2 del Metro entre les estacions de Sagrada Família i Encants s’han anat intensificant, causant molèsties greus a una bona part dels veïns i veïnes que hi viuen en aquest trajecte, així com l’aparició d’esquerdes a diversos habitatges.

Després de 18 mesos de converses amb els tècnics de l’Ajuntament (TMB) i la Generalitat (IFERCAT), tot semblava a punt per iniciar les actuacions nocturnes a la setmana final de setembre. En el moment de començar, però, els directius de les companyies diuen que no cal fer-hi res, perquè els mesuraments de les vibracions no arriben al màxim permès, desautoritzant d’aquesta manera els seus propis tècnics.

Al mal ambient creixent entre el veïnat afectat se suma ara la presa de pèl d’uns directius que no donen la cara i s’escuden en raonaments burocràtics, quan les molèsties i els impactes negatius són reals, cada dia i a totes hores, especialment quan la gent està descansant. (Seguir llegint)