Comunicat FAVTerrassa.- La FAVTerrassa (FAVT)  hem rebut dues notificacions de l’Ajuntament que ens conviden a dos actes institucionals que es fan el proper divendres, dia 27 d’octubre; un d’ells, “50 aniversari de la Manifestació de les Pedres “, està previst fer-ho a les 18h al Parc dels Catalans; l’altre, és un acte obert a la ciutadania, a l’Era de la Masia Freixa i que és el primer acte del procés participatiu per escollir el nou síndic/a de Terrassa.

La FAVT, a la nostra reunió de Junta, varem tractar el tema i considerem que no és adient que dos actes com aquests en que el moviment veïnal tindria d’estar present, es solapin els horaris.
Ho hem expressat per email a l’Ajuntament, i la decisió d’ endarrerir 10 minuts l’ inici del acte de la Sindicatura no es considera suficient perquè en aquest marge de temps no és factible desplaçar-se d’un lloc a l’altre. Expressem la necessitat de millorar la sincronització dels actes oficials organitzats per l’Ajuntament perquè no és la primera vegada que és superposen actes amb la dispersió que això provoca dels assistents. (Comunicat pdf)