Comunicat CONFAVC.-

Una vegada esgotat l’Estat d’Alarma, tornem a obrir l’espai de treball i atenció de la CONFAVC  a la nostra seu habitual: Rambla de Santa Mònica númer0 10 de Barcelona, tercer pis. 

Han estat tres mesos d’intens treball telemàtic a través del qual hem impulsat la campanya #CuidemNosDesdelsBarris, perquè érem conscients que el moviment veïnal havia d’estar al peu del canó, fent front a la cruesa de la crisi sanitària que ha segat la vida, fins el moment, a 12.514 veïns i veïnes de Catalunya (28.322 a l’Estat Espanyol).

Durant tot l’Estat d’Alarma la CONFAVC ha volgut estar al carrer ajudant i promovent  a l’organització veïnal per a atendre a les persones vulnerables dels barris davant de la pandèmia de la Covid-19; de la crisi sanitària i de les residències – que ens ha obert moltes reflexions- i de la crisi econòmica que s’ha desencadenat. És per això, que també gràcies a una donació vam repartir a 250 famílies vulnerables de l’àrea metropolitana, una cistella agroecològica per l’alimentació digna durant un mes a una família.

El treball telemàtic es va instaurar en tots els àmbits, tant entre l’equip tècnic com entre els òrgans directius de l’entitat: s’han celebrat dos Consells Federals telemàtics molt participats per les federacions,  així com una tartera de reunions de la Junta Directiva.

D’aquests mesos hem après molt, perquè tot era nou, massa dolorós,  i les notícies grises ens portaven a haver de respondre amb una rapidesa abismal. Hem fet el què hem pogut amb una voluntat de servei en temps d’emergències socials.

Ara que l’emergència sanitària està amainada, ja ens torneu a trobar disponibles a les nostres oficines a seu de la CONFAVC pel que necessiteu, seguint les mesures higièniques protocolàries.

Horari d’atenció al públic:

  • Juny: De 10.30 a 14h i de 16 a 19.
  • Juliol: A  partir del dia 6 de juliol estarem de 10.30 a 14h, a 14h, i les tardes, de dimarts i dijous, de 16 a 19 hores, fins la data de  l’Assemblea per fer les inscripcions i consultes.

Tornem-hi: ens veieu a la Casa del Veïnat!