Comunicat Plataforma Salvem les Drassanes : Des de la Plataforma us convoquem a la roda de premsa que es farà el proper 18 de maig del 2017 a les 12:30h, i que es durà a terme a la seu de la Síndica de Greuges de Barcelona (Ronda Sant Pau, 45).

En aquesta nova roda de premsa us actualitzarem la informació que fins a data d’avui tenim sobre el projecte de l’hotel Praktik. També us informarem de les darreres denúncies que Salvem les Drassanes i altres col·lectius hem interposat per manca de transparència i ocultació de documents en la tramitació i gestió del projecte de l’hotel per part dels Serveis d’Urbanisme de l’Ajuntament, així com de les irregularitats que hem trobat en els documents als quals hem tingut accés.

Per atendre els mitjans, participaran en aquesta roda de premsa i trobareu a la vostra disposició l’Anna Moreno, membre de la Plataforma Veïnal Salvem les Drassanes, un representant de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (Favb) i Itziar González, arquitecta.