Comunicat Plataforma + Drets + Justícia Social.- Dilluns, 21 de març, a les 12.00 hores, les organitzacions convocants de mobilitzacions el proper dimecres 23 de març sota el lema “Frenem els preus. Evitem la pobresa”, us convoquen a una roda de premsa on explicaran les raons i els detalls d’aquestes mobilitzacions a Catalunya.

Amb l’objectiu de protegir l’ocupació i lluitar contra l’empitjorament de les condicions de vida de la ciutadania es convoquen concentracions i manifestacions a tot l’Estat, també a les principals ciutats de Catalunya.

Barcelona acollirà la principal manifestació que començarà a les 18 hores a la plaça d’Urquinaona. L’objectiu és reclamar als governs de l’Estat i de Catalunya, mesures urgents davant la creixent escalada del preu de l’energia i altres béns bàsics que s’han intensificat per la guerra a Ucraïna i que estan impactant significativament en l’economia i la societat espanyola i catalana, sobretot en les llars més vulnerables.

A la roda de premsa, hi participaran Javier Pacheco, secretari general de CCOO de Catalunya, Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, Jordi Giró, president de la CONFAVC, Sandra Zapatero, presidenta de la CTAC Autònoms, Tito Álvarez, coordinador de UATAE Catalunya, i un membre de la Plataforma + Drets + Justícia Social.

La roda de premsa tindrà lloc de manera presencial a l’espai Assemblea de la seu de CCOO de Catalunya, Via Laietana, 16, de Barcelona.

Barcelona, 18 de març de 2022

agenda: dilluns, 21 de març, de 2022

a les 12.00 hores

Espai Assemblea. Seu CCOO, Via Laietana, 16. BCN