Comunicat FAVB.- El gener de 2017, la coordinadora d’entitats veïnals, organitzacions sindicals i grups de lluita de barri Barcelona no Està en Venda, portava a terme la seva primera acció contra la gentrificació de la ciutat, la precarització dels col·lectius de veïnes més vulnerables, i la defensa dels drets polítics, socials, culturals i laborals, exigint la derogació de la llei mordassa.

Des d’aquell gener de 2017 ens hem continuat mobilitzant per denunciar la creixent precarització de les condicions materials de les nostres vides.

L’11M des de moltes ciutats d’Europa sortirem per denunciar plegades que les ciutats no estan en venda i reivindicar el dret a una ciutat més amable contra la privatització i la precarització.

Us convoquem a la roda de premsa que tindrà lloc el proper dimarts dia 7 de maig a les 12 hores a la seu de la Favb (Obradors, 10-08002 Barcelona)

En aquesta roda de premsa informarem de l’acte que realitzarem, el proper dissabte 11 de maig a les 18 hores a la plaça Universitat sota el lema “Ni privatització ni precarització de les ciutats!”

Us esperem el dia 7!

Barcelona No Està en Venda