La Fundació Agrupació, que forma part del Grup ACM España, al qual pertany ATLANTIS, organitza conjuntament amb la Fundació RACC una conferència sobre salut i conducció, a Tarragona el proper dia 23 d’octubre a les 10:00 h. És una conferència gratuïta i oberta a tothom.

Al llarg de la xerrada s’explicaran algunes eines d’autoavaluació, es parlarà de la salut en les persones grans i es donaran consells i alternatives per poder prendre decisions de manera responsable respecte de la pròpia conducció i per aconseguir una mobilitat activa, segura i saludable a totes les etapes de la vida, especialment a partir dels 65 anys.

En acabar la conferència es podran provar aquestes eines d’autoavaluació de manera gratuïta.

  • Lloc de la xerrada: Llar Municipal Gent Gran Tàrraco, Av. Catalunya, 46-48 baixo

Els veïns i veïnes poden confirmar la seva assistència al 93.482.67.01 o bé enviant un correu electrònic a fundacio@agrupacio.es.

Campanya ATLANTIS “100 dies gratis en la teva assegurança de llar”

Informem als veïns i veïnes que fins al proper 31 de desembre, ATLANTIS, el servei assegurador del veïnat, ofereix una interessant campanya de Llar: quan contractin una pòlissa de la nova assegurança LaTevaLlar10, es beneficiaran de 100 dies gratis.

Per a més informació sobre les condicions d’aquesta promoció:

Tel. 93 496 47 70 / www.atlantis-seguros.es