Notícies CONFAVC- Ja us pdoeu descarregar a través d’aquest enllaç la Memòria d’activitats 2019, que correspon a les activitats que des de la CONFAVC hem desplegat als barris, amb la complicitat de la nostra xarxa territorial de les 472 AV i federacions.

Enguany és la primera vegada que la Memòria s’ha estructurat en els sis eixos d’actuació que vertebren el Marc Estratègic aprovat en la darrera Assemblea General del 2018. Eixos com Mobilització i impacte; Nova Governança i territori; Finançament i economia social i solidària; Identitat, comunicació i pertinença; Lideratge i formació, Xarxa i comunitat.

Per altra banda també hi trobareu en el centre d’aquesta Memòria una infografia indicant com des dels barris i des d’aquestes activitats desplegades hem treballat molts – una suma de 10- dels 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible establerts a l’Agenda 2030 per la ONU amb l’horitzó de constuir ciutats més sostenibles i vivibles.

Objectius que són: la fi de la pobresa, fam zero, salut i benestar, educació de qualitat, igualtat de gènere, aigua neta i sanejament, reducció de les desigualtats, ciutats i comunitats sostenibles, producció i consum responsable, i aliança per objectius.

Des de sempre el moviment veïnal ha tingut com a reptes molts d’aquests 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que ara formen part de l’Agenda 2030 amb visió planetària.