Comunicat AV Vallcarca + altres entitats del barri.- Ens adrecem a vosaltres per tal d’informar de la convocatòria d’una manifestació veïnal convocada per la majoria d’associacions del barri, per tal de demanar solucions a la problemàtica urbanística que arrosseguem fa anys, que tindrà lloc el proper 13 de maig de 2017 (adjuntem manifest, cartell i vídeo).

El motiu de la manifestació no és un altre que demanar que es construeixi un barri sota els consensos veïnals que es van assolir a les jornades participatives. Aquests es podrien resumir en: espais públics verds per fomentar la cohesió i la comunitat al barri; edificació de protecció oficial per a les classes populars; sensibilitat ecològica a l’hora d’edificar i urbanitzar el barri; una tipologia de barri-poble amb poques alçades dels edificis; locals per al comerç de proximitat i petit teixit industrial i la construcció d’equipaments (l’institut Vallcarca o els centres cívics de Can Carol i l’antic consolat de Dinamarca).

Dir-vos també que si voleu alguna declaració, entrevista o aprofundir sobre la qüestió de Vallcarca, us podem enviar el dossier de premsa sobre el conflicte urbanístic, els consensos veïnals de les jornades participatives de novembre del 2014, o qualsevol alter document que necessiteu.. (Seguir llegint)