Amb la finalitat de (re)conèixer lluites, projectes impulsats per les AV i federacions, la CONFAVC torna a convocar la II edició dels (Re)coneixements Veïnals el 24 d’octubre al Casinet d’Hostafrancs. Aquí ja podeu llegir les Bases dels Reconeixements Veïnals (pdf) en les quals s’especifiquen  que aquest mes ja estava obert per a presentar les propostes emplenant aquest FORMULARI fins el 22 de setembre.

Recordeu que també podeu proposar la figura d’una o un periodista que s’hagi caracteritzat per a haver fet un periodisme acurat plasmant les complexes realitats dels barris i les protestes i propostes del moviment veïnal. Enguany per aquest o aquesta periodista també hem creat al Premi al Periodisme Veïnal (empleneu el FORMULARI amb propostes). A causa d’aquesta novetat s’ha incorporat en el Jurat la Degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet, juntament amb el director general d’Acció Cívica i Comuniària, Bernat Valls, i l’activista en drets humans, Fathia El Moualii.

Cal destacar que a primera edició del 2015 va ser molt concorreguda i es van reconèixer projectes com “Dones Enllaç” (de l’AV de l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona); la lluita contra la incineradora de Montcada i Reixac (AV Sant Joan), i com a votació popular el projecte Fem Plaça (AV Casc Antic  més altres col·lectius).

No us ho penseu envieun-nos les propostes: l’#innovacioveinal cal visibilitzar-la!