Comunicat FAVManersa.- La concentració organitzada per la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa i la Plataforma no + morts a la C-55, ha tingut lloc aquesta tarda a les cinc, puntualment s’ha tallat la carretera a l’alçada del restaurant Felip, a Olesa de Montserrat Km. 3,6, tot seguit i per voluntat de la família, els assistents han marxat caminant fins al Km. 3,1, punt on es produí l’accident, que malauradament hi va perdre la vida en David, jove de divuit anys. En aquest punt la comitiva ha fet un minut de silenci, en memòria d’en David i tot seguit han tornat al punt inicial, la tieta d’en David ha dirigit unes paraules per recordar-lo i fer avinent que tots els familiars i amics, el trobaran a faltar, i perquè l’administració responsable de la C-55 prengui les mesures necessàries per evitar noves víctimes.

Després s’ha llegit un manifest i clausurat l’acte. També cal destacar que entre el minut de silenci i el retorn al Km. 3,6, s’ha obert el pas al trànsit uns minuts, doncs l’acte es podia perllongar més dels 30 minuts previstos, així com evitar problemes a la A-2. Finalment l’acte ha durat 45 minuts, amb una obertura entremig per garantir-ne la seguretat.

Els organitzadors demanen la unitat de tots els alcaldes: Abrera, Olesa, Monistrol de Montserrat, Castellbell, Sant Vicenç de Castellet, Castellgalí, Manresa, Sallent, Balsareny, Navàs, Sant Fruitós de Bages, Navarcles, Moià, Santpedor, Sant Joan de Vilatorrada, Súria, Cardona, Solsona, Baga, Berga, Cercs, Guardiola de Berguedà, Gironella, Puig-reig, per exigir el desdoblament de la C-55, amb caràcter URGENT!!!!! Ja ni hi ha prou de víctimes, prou patiment, prou espoli, prou escarní pels ciutadans de les comarques Centrals de Catalunya.

Enric Martí Saumell – Federació d’Associacions de Veïns de Manresa