Notícia CONFAVC.- Uns 5 mil veïns i veïnes van sortir el carrer aquest dissabte a Barcelona, simultàniament a altres ciutats de la península, contra el terrorisme i també rebutjant una resposta bèl·lica per part d’Occident i la retallada de drets sota el pretext de la seguretat.

La convocatòria va néixer de la Plataforma Mai Més, constituïda per vàries entitats socials, entre elles la CONFAVC, la FAVBarceloma, SOS Racisme, els sindicats CCOO, UGT, Intersindical, entre altres organitzacions socials i ciutadanes.

El manifest que acompanyà la convocatòria insta a no permetre «que en el nostre nom» s’iniciï una nova guerra, ni a avalar cap bombardeig, ni cap nova retallada de les nostres llibertats. Tampoc a «callar ni permetre la proliferació de discursos islamòfobs, racistes i feixistes, ni lleis xenòfobes». «Per la pau, la llibertat, la igualtat, la fraternitat, la solidaritat, la justícia global i la laïcitat, hem decidit sortir al carrer a dir mai més», conclou el manifest. (Llegir manifest)