Notícia CONFAVC.- El veïnat de Santa Perpètua​ ​està convidat dissabte​ ​​14 de gener ​ ​al Centre Cívic​ ​​Vapor ​a participar a una sessió dinàmica i participativa, endolcida per cafès, tes i pastes amb l’objectiu d’establir un espai de diàleg sobre la diversitat​ ​social​ .

Aquesta dinàmica oberta, que s’iniciarà a les 10’30h i durarà al voltant de tres hores, és coneguda en el món de la intervenció social com «World Café» i forma part del programa Veïnatge Divers de la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC). A  Santa Perpètua​​ ​el desplegament del projecte ha estat liderat ​per la Federació veïnal local, és a dir, la Federació d’Associacions d​e​ ​Barris​​ ​de​ ​​Sta Perpètua de Mogoda​ (FABSPM​) i cerca la manera de crear un discurs inclusiu sobre la nostra societat, una societat diversa. Cal esmentar que és un projecte que ha rebut el finançament de la Diputació de Barcelona i que que també s’ha desplegat a Mollet. Concretament el dia 14 de desembre  es va celebrar un altre “World Café” amb la participació de persones representants d’organitzacions com Convivència sense fronteres, Mollet amb Cuba, Perai Kafuba i les entitats veïnals de Santa Rosa, Espai Rural Gallecs i Can Rosaleda.

La sessió oberta i participativa del dissabte 14 de gener de Santa Perpètua és «la punta del iceberg» del projecte, ja que durant el darrer trimestre de 2016, Veïnatge Divers, amb l’ajuda de l’Ajuntament local​​ ​i de les entitats i xarxa comunitària, s’ha entrevistat amb ​la xarxa associativa​ ​per a valorar la percepció sobre la diversitat d’origens de la nostra societat, les necessitats i interessos davant aquesta realitat, a més de qüestionar sobre les aportacions que fan o podrien fer com a objecte de generar inclusió en la xarxa comunitària.

La sessió es durà a terme​ ​dissabte 14 de gener de 10.30 a 13.30h en CC Vapor: Carrer d’Enric Granados, 16

Més informació​:​ ​
​ ​Torcuato Matilla​ (Junta de la CONFAVC- FA​BSPM​ ) ​606 40 14 36
Inés Martínez ( Tècnica projecte): inesconeix@gmail.com, 660 05 37 39​