Amb l’objectiu de donar visibilitat als projectes i lluites veïnals que nosaltres, les AV i federacions estem desplegant als barris, arriba la segoan edició de convocatòria bianualdels (Re)coneixements Veïnals, que enguany se cel·lebraran el dia 24 d’octubre a les 18’30 hores  a l’emblemàtic Casinet d’Hotafranchs.

Pel que fa a les iniciatives veïnals, enguany la participació ha crescut considerablement respecte fa dos anys, tant de lluites, ja que s’han presentat 13 experiències; com de projectes, que sumen 10 iniciatives innovadores. De fet fins el dia 20 d’octubre encara podeu participar a la votacio popular a través d’aquest FORMULARI . Vinga, és oberta a tothom!

Enguany una de les novetats ha estat la incorporació del (Re)coneixement Veïnal a la Trajectòria d’un Periodisme Veïnal  en el qual s’han rebut la suma de 7 candidatures acceptades per a complir els requisits de les bases: periodistes  que havien dedicat la seva trajectòria professional al retrat i explicació periodística de les realitats dels barris del país. Per aquesta nova faceta adherida al Jurat dels (Re)coneixements Veïnals del 2017 s’ha incorporat  la Degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet; a més del director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls, i de l’activista en drets humans, Fatiha El Moualii.