Comunicat SOS Gent Gran.-Al llarg any que la nostra plataforma SOS Gent Gran porta reivindicant una segona residència pública, un Centre de Dia i 47 pisos tutelats, podem sentir-nos orgullosos del resultat pràctic de la nostra lluita col·lectiva.

    SOS Gent Gran és un col·lectiu transversal al qual es poden adherir totes aquelles persones, entitats i partits polítics que ho desitgin, només se’ls posa una condició: la defensa dels drets inalienables de les persones grans. En l’actualitat integren el nostre col·lectiu persones independents, associacions de veïns, entitats populars, així com gairebé la totalitat de partits polítics de la ciutat.

En aquest curt període, des que va començar a rodar SOS Gent Gran, hem aconseguit algunes victòries: Com és la immediata construcció, per part del nostre Ajuntament, de 47 pisos tutelats a l’edifici a l’antic C.P. Miguel Hernández per a persones majors de 65 anys. Així mateix hem arrencat a la Generalitat el compromís de l’obertura immediata de 20 places (de les 45 que van haver d’obrir-se a l’any 2011) de Centre de Dia en la Residència Publica Ramon Berenguer. (Seguir llegint)